Skip to content

Te koop: woonhuis Marskramersgilde 24 3994 CB Houten

Verkocht

€ 335.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Houten Marskramersgilde 24

Altijd al willen wonen in een hoekwoning met een ruime tuin? Dit is je kans! Op een leuke locatie in woonwijk De Gilde bieden wij je deze EINDWONING te koop aan die is gelegen op korte afstand van winkelcentrum Het Rond met NS-station, diverse horeca en vele winkels. Deze woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, keuken aan de voorzijde, tussenhal met toiletruimte en een berging die aan de voorzijde is gesitueerd. De woning leent zich uitstekend om uit te bouwen of om de berging bij de woning te betrekken!

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig en tref je de badkamer aan met wastafel, douchegelegenheid, tweede w.c. en de opstelplaats voor de wasapparatuur. Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en/of splitsen van de slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

De zolderverdieping heeft eveneens vele mogelijkheden. Hier kun je bijvoorbeeld ook een dakkapel laten plaatsen of één of twee slaapkamers realiseren. Zeer geschikt voor diegenen die een leuke start willen maken op de Houtense woningmarkt en wil genieten van een ruime tuin!

Indeling:
BEGANE GROND: entree/hal, meterkast, toegang tot eenvoudige keukenopstelling aan de voorzijde. Tuingerichte woonkamer en toegang tot achtertuin. De tussenhal, met toiletruimte, brengt je naar de eerste verdieping.

Aan de voorzijde van de woning is de berging aanwezig, er zijn bewoners die deze berging bij de woning hebben betrokken en zo een grotere keuken hebben gerealiseerd. De tuin is ruim genoeg voor het plaatsen van een berging.

EERSTE VERDIEPING: Overloop, slaapkamer aan de achterzijde van de woning over de volledige breedte met twee Velux dakramen en zijraam. Slaapkamer aan de voorzijde met daarnaast de badkamer. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een tweede w.c., douche, radiator en opstelplaats voor de wasapparatuur.

TWEEDE VERDIEPING: Open zolderverdieping met dakraam en mogelijkheid tot realiseren slaapkamer en/of plaatsen dakkapel. Bij de trapopgang bevindt zich de c.v.-ketel en de mechanische ventilatiebox. Deze verdieping is circa 21m2 groot.

*bijzonder verkoopbepalingen*
Op deze verkoop zijn een aantal bijzondere bepalingen van toepassing:
-Koper dient het kleurenschema 5 jaar in stand te houden zoals dat nu is, deze 5 jaar gaat in nadat de woning in eigendom is overgedragen.
-Tevens dient koper de dakgoten aantoonbaar schoon te houden zodat er geen overlast ontstaat naar de naastgelegen woningen.
-Aangezien verkoper niet de woning zelf heeft bewoond kan deze niet instaan voor bepaalde eigenschappen, een koper mag, indien gewenst, de woning bouwkundig laten onderzoeken.
-De woning is ouder dan 35 jaar; de eisen die aan de bouwkwaliteit zijn gesteld liggen aanzienlijk lager dan de huidige nieuwe woningen, bij verkoop is sprake van een ouderdomsclausule, een kandidaat koper kan de woning bouwkundig laten keuren.

BIJZONDERHEDEN:
-betreft een ex-huurwoning;
-vaste notaris (030-Notariaat te Nieuwegein);
-mooie en rustige ligging;
-woonoppervlak begane grond en eerste verdieping 86.6 m2;
-oppervlakte zolderverdieping 20 m2;
-op loopafstand van winkelcentrum Het Rond;
-op loopafstand van NS-station;
-zie plattegronden voor indeling.

  • 86 m2
  • 150 m2
  • 2

Kenmerken Marskramersgilde 24

Overdracht

Vraagprijs€ 335.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte150 m2
Woonoppervlakte86 m2
Inhoud406 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1982
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Marskramersgilde 24

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

49.300

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

33%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod