Huis verkopen in Houten

Is het tijd om je huis in Houten te verkopen? Of je nu ruimte zoekt voor je groeiende gezin, kleiner wilt gaan wonen, of eindelijk die droomtuin binnen handbereik wilt hebben, bij Reinerie Garantiemakelaars begrijpen we dat de verkoop van je huis een belangrijke mijlpaal is. Als gerenommeerd NVM makelaar in Houten, onderscheiden we ons door onze uitmuntende service, gebaseerd op vier kernwaarden: goede communicatie, uitstekende reviews, korte lijnen en toegankelijkheid. Deze kwaliteiten zetten we volledig in om het verkoopproces van jouw huis zorgeloos en succesvol te laten verlopen.

Huis verkopen Houten

Jouw huis verkopen in Houten: Onze aanpak

Het op de markt zetten van je huis is slechts het begin. Een huis succesvol verkopen vraagt om expertise, een grondige aanpak en aandacht voor detail. Dat is waarom Reinerie Garantiemakelaars zich onderscheidt. Onze goede reviews spreken voor zich; ze weerspiegelen onze toewijding aan elke klant en elk huis dat we verkopen. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en onze creatieve verkoopstrategieën, garanderen we dat jouw huis de aandacht krijgt die het verdient.

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met Reinerie Garantiemakelaars als jouw een makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • 24 jaar ervaring als makelaar in Houten en omstreken
 • Gecertificeerde NVM-makelaar en onderdeel Garantiemakelaars
 • Gemiddelde doorlooptijd van minder dan 3 maanden
 • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,5!
 • We geven jou een realistische en objectieve blik
 • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Het verkoopproces in vier stappen:

 1. Voorbereiding & Onderzoek: We beginnen met een gedetailleerde voorbereiding en marktanalyse, zodat jouw huis optimaal gepresenteerd wordt.
 2. Presentatie & Prijsbepaling: Een professionele presentatie gecombineerd met een strategische prijsstelling maakt het verschil in het aantrekken van potentiële kopers.
 3. Bezichtigingen & Onderhandelingen: Onze ervaren makelaars regelen niet alleen de bezichtigingen maar leiden ook de onderhandelingen, altijd met jouw belang voorop.
 4. Afhandeling & Overdracht: Wij zorgen voor een vlekkeloze afronding van de verkoop, van de ondertekening van het koopcontract tot de overdracht bij de notaris.

De verkoop in 4 stappen verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Waarom kiezen voor Reinerie Garantiemakelaars?

Bij Reinerie Garantiemakelaars staat goede communicatie centraal. Wij geloven dat een transparante en open dialoog essentieel is voor een succesvolle verkoop. Onze toegankelijkheid en korte lijnen zorgen ervoor dat je altijd snel antwoord krijgt op je vragen en dat het verkoopproces soepel verloopt. Dit maakt ons niet alleen een betrouwbare partner in het verkoopproces, maar ook een makelaar die naast je staat, elke stap van de weg.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Reinerie Garantiemakelaars?

Wil je meer weten over het verkopen van je huis in Houten met een makelaar die jouw taal spreekt? Neem dan contact op met Reinerie Garantiemakelaars. Je kunt ons bereiken via telefoon op 030-6340501, per e-mail naar houten@reinerie.nl, of door ons contactformulier in te vullen. We horen graag van je en staan klaar om je te helpen bij de verkoop van je huis met de zorg en expertise die je verdient.

Reinerie Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een verkoopmakelaar in Houten. Want wij zijn al ruim 24 jaar een Garantiemakelaar! Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Houten onderdeel van Reinerie, een groot netwerk in omgeving Utrecht. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Reinerie Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.