Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars Houten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Arjan is een zeer deskundige no-nonsense makelaar met veel lokale marktkennis en heldere communicatie. Arjan heeft ons eerder geholpen met de aankoop van een woning. Omdat deze aankoop zeer fijn is verlopen hebben voor de verkoop van onze woning wederom Reinerie ingeschakeld. De communicatie was hetzelfde als tijdens het aankoopproces: Duidelijk en helder. Een echte aanrader!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Klein makelaarskantoor met veel persoonlijke aandacht! Echt een aanrader voor wie geen nummertje wilt zijn.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Ik vind positief en plezierig contact belangrijk bij zoiets speciaal als een huis verkopen. Daarnaast zijn jullie enorm goed bereikbaar en vriendelijk.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.3

Arjan is een enthousiaste makelaar met veel kennis over de lokale markt. Is goed bereikbaar voor vragen en is bereid ‘een stapje meer’ te doen. Reinerie Garantiemakelaars levert kwaliteit voor een zeer gunstige prijs.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8.5

een geweldige makelaar,ik zou dat ook voor iedereen aanbevelen. je word dan ook goed op de hoogte gehouden van wat er speelt. wat moet ik er meer over vertellen ,zou zeggen neem contact met ze op.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars Houten is beoordeeld met een 9,3

Bij Reinerie Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?