Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Reinerie Garantiemakelaars Houten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Fijn overleg en bescheiden optreden. Als je een huis verkoopt is het belangrijk dat de Makelaar als verlengstuk van de verkoper optreed. Met zijn professionele aanpak kan hij de kopers leiden . Niets is vervelender als je je als koper opgejaagd voelt

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Superfijn contact met Arjan en Anne Sophie. Goede terugkoppeling en begeleiding tijdens het gehele proces. Aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Arjan is een prettige makelaar. Deskundig, altijd bereikbaar en denkt met je mee. Inmiddels heeft hij de afgelopen jaren al twee woningen voor ons verkocht naar tevredenheid.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij hebben de samenwerking met Arjan en Anne-Sophie als zeer fijn ervaren. Reinerie Houten geeft je het gevoel dat het om jou gaat en dat je niet zomaar een klant bent. Je wordt op de hoogte gehouden en hoeft zelf eigenlijk nergens aan te denken. Arjan bedankt voor je deskundigheid en dank je Anne-Sophie voor alle telefoontjes.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Arjan heeft een persoonlijke en enthousiaste houding en kijkt met oprechte interesse naar onze woning. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dat enthousiasme ook overbrengt op de potentiƫle kopers.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinerie Garantiemakelaars Houten is beoordeeld met een 9,3

Bij Reinerie Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?