Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Marskramersgilde 26 3994 CB Houten

Verkocht

€ 435.000,- k.k.

In woonwijk Het Gilde, op korte afstand gelegen van winkelcentrum Het Rond met haar vele winkels, NS-station, bioscoop, theater en gezellige horeca, bieden wij je te koop aan deze keurige eengezinswoning met diepe achtertuin en vele mogelijkheden!

De woning beschikt over een 12 meter tot 15 meter diepe achtertuin die is gelegen op het Zuidoosten, betegelde voortuin met toegang tot de berging, een tuingerichte woonkamer, keukenopstelling aan de voorzijde van de woning en een ruimtelijke indeling op de verdiepingen. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van keurige laminaatvloeren en binnenzonwering.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers (één slaapkamer betreft een doorloopkamer) en de badkamer met douchegelegenheid, tweede w.c., radiator en wastafelmeubel. Een dakkapel aan de achterkant plaatsen behoort tot de mogelijkheden!

Op de zolderverdieping realiseer je eenvoudig een vierde slaapkamer; deze is al uitgerust met een Velux dakvenster. Wil je de slaapkamer vergroten? Dat kan, ook hier is een dakkapel mogelijk, meerdere woningen hebben aan de voorzijde een dakkapel laten plaatsen. Ook tref je op zolder de c.v.-ketel en mechanische ventilatiebox aan.

INDELING: Voortuin met toegang tot de aangebouwde stenen berging.

BEGANE GROND: Entree/hal, meterkast, toegang tot de tuingerichte woonkamer met tussenhal. De tussenhal beschikt over de toiletruimte met w.c. en fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De keukenopstelling bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een kookplaat, oven en spoelbak. Tuindeur naar 12 tot 15 meter diepe achtertuin gelegen op het Zuidoosten (nagenoeg Zuid!) met in de achtertuin een kleine overkapping en een achterom. De begane grond is recent voorzien van een nieuwe laminaatvloer en is uitgerust met binnenzonwering.

EERSTE VERDIEPING: Overloop, master bedroom aan de voorzijde van de woning met vaste kastenwand, twee slaapkamers aan de achterzijde met Velux dakramen waarvan één kamer een doorloopkamer betreft. Meerdere woningen zijn hier voorzien van een dakkapel. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, opstelplaats wasapparatuur en een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING: Zolderverdieping met C.V.-ketel (Remeha 2014). Mogelijkheid tot realiseren slaapkamer; Velux dakvenster aanwezig.

=== Op deze verkoop zijn een aantal bijzondere bepalingen van toepassing. Koper dient het kleurenschema van het schilderwerk aan de buitenzijde 5 jaar in stand te houden zoals dat nu is, deze 5 jaar gaat in nadat de woning in eigendom is overgedragen. Tevens dient koper de dakgoten aantoonbaar schoon te houden zodat er geen overlast ontstaat naar de naastgelegen woningen. Aangezien verkoper niet de woning zelf heeft bewoond kan deze niet instaan voor bepaalde eigenschappen, een koper mag, indien gewenst, de woning bouwkundig laten onderzoeken, de woning wordt verkocht met een zogenaamde ouderdomsclausule. ===

Bijzonderheden:
-Gunstig gelegen nabij winkelcentrum Het Rond met winkels en NS-station;
-12 tot 15 meter diepe achtertuin op het Zuidoosten (nagenoeg Zuid!);
-Het betreft een ex-huurwoning;
-Diverse binnenzonweringen aanwezig;
-Notaris ter keuze verkoper (Het Notarieel te Nieuwegein);
-Keuken aan voorzijde van de woning;
-Woonkamer is tuingericht;
-Glasvezelaansluiting aanwezig;
-Energielabel B;
-Dakkapel mogelijk op eerste verdieping achterzijde;
-Dakkapel mogelijk op tweede verdieping aan voorzijde;
-Zelf niet bewoond en ouderdomsclausule van toepassing.

  • 105 m2
  • 155 m2
  • 3

Kenmerken Marskramersgilde 26

Overdracht

Vraagprijs€ 435.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte155 m2
Woonoppervlakte105 m2
Inhoud399 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1982
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Marskramersgilde 26

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

49.300

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

33%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod